Kom je werken bij Lymph&Co?

Zin om hier 1 miljoen van te maken?
 
April 2022

Dan ben je ben je meer dan welkom bij ons!

WANTED: Particuliere fondsenwerver ?

(parttime voor 2 a 3 dagen per week)

Zit je qua persoonlijkheid op het snijvlak van sales minded go-getter, zet je een ‘check’ achter de skill community manager en ben je iemand met een warm hart? Mooi! Hou je dan ook nog van uitdagende doelen stellen als het gaat om fondsenwerving, niet bang voor een openhartig telefoongesprek met onze (major) donors en is persoonlijke benadering jouw USP? Mooi! Dan hebben wij zin om met jou aan tafel te gaan!

Wie is wij??

Wij zijn Lymph&Co. Wij halen geld op voor meer onderzoek naar betere behandelmethoden van lymfeklierkanker. Hoe we dat doen? Met spraakmakende evenementen zoals De Hollandse 100, White Collar Boxing, Fundracing voor Lymph&Co tijdens Amsterdam Dance Event en talloze gave – door particulieren geïnitieerde – kleinschalige events. We werken in een klein team midden in Amsterdam waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën op elk vlak! 

Dus, heb jij de energie en ideeën om met ons de huidige achterban en evenementen te enthousiasmeren die extra mile te gaan? Stuur ons een mail waarin je uitlegt waarom jij dé persoon voor de job bent. Je CV meesturen is fijn, maar we selecteren met ons hart. 

#zinin? 

Mail alles wat we over jou moeten weten naar: m.helle@lymph-co.com tav Marie-José Helle (directeur stichting Lymph&Co)

NOTE: We vonden het een beetje onpersoonlijk om hier een lange standaard functieomschrijving neer te zetten want dat past eigenlijk niet bij ons. Mocht je die nou wel willen lezen – dan kun je via de link hieronder checken.

Lees de hele functieomschrijving hier door op DEZE LINK te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *