White Collar Boxing voor Lymph&Co

White Collar Boxing voor Lymph&Co

Op vrijdag 29 oktober stonden 14 vechters in de ring om te knokken voor betere behandeling van lymfeklierkanker voor White Collar Boxing het concept van oud Europees bokskampioene Marichelle de Jong.

Het gala, mede georganiseerd door Peter van der Linde, was tot in de puntjes geregeld en dat kun je goed zien op de fantastische aftermovie hieronder!

Knokken tegen lymfeklierkanker

Deze vechters zijn geen full time boksers maar van huis uit directeuren, CEO’s en ondernemers aangesloten bij de @RotterdamCharityClub. Het is alweer de zevende editie van dit boksgala in Rotterdam sinds Marichelle de Jong in 2014 begon met het initiatief.

De boksers doorlopen een bikkelhard trainingsprogramma onder leiding van een groep ervaren bokstrainers. De vechtlust van de amateurboksers staat symbool voor het gevecht dat duizenden Nederlanders dagelijks leveren tegen lymfklierkanker.

White Collar Boxing voor Lymph&Co

Ray Martin

❗?️ WHITE COLLAR BOXING 2021?️❗Wat een fantastische avond gisteren in het Wings Hotel in Rotterdam! Leuke partijen, uitstekend eten en drinken en een prachtige opbrengst voor Lymph&Co; €74.980,- ✅. Een prachtige avond! Meer foto’s volgen snel;-) I ♥️ it! ?️??