Help mee Doneren Start actie Belastingvoordeel

Nalaten

Help mee Belastingvoordeel

Nalaten

Neem Lymph&Co op in je testament.
Of collecteer ter nagedachtenis aan.

Samen één tegen lymfeklierkanker! Nog twee mogelijkheden om Lymph&Co financieel te steunen: nalaten of collecteren ter nagedachtenis aan. Allebei met de zekerheid dat 100% van elke donatie wordt gebruikt om onderzoek naar lymfeklierkanker te financieren.

Nalaten aan Lymph&Co

Help mensen met lymfeklierkanker overleven met jouw nalatenschap. Door Lymph&Co op te nemen in je testament stel je ons, ook na je overlijden, in staat ons belangrijke werk voort te zetten: meer aandacht genereren voor lymfklierkanker en het financieren van (fundamenteel) onderzoek naar betere behandelingsmogelijkheden.

Geen successierechten: 100% voor onderzoek

Goed om te weten: als je ervoor kiest om een bedrag na te laten aan Lymph&Co, dan hoeven wij geen successierechten te betalen aan de belastingdienst. Erkende goede doelen als Stichting Lymph&Co zijn hiervan volledig vrijgesteld. Zo kunnen wij jouw postume gift voor 100 % gebruiken voor de financiering van belangrijk onderzoek. Daar doen we het allemaal voor. 

Ter nagedachtenis aan…

Het komt steeds vaker voor: mensen die geld voor Lymph&co inzamelen bij, tijdens of na het afscheid van een dierbare. Als herinnering aan de overleden persoon. 

Ter nagedachtenis aan de overledene wordt bij een uitvaart bijvoorbeeld een collecte gehouden. Bedoeld om geld in te zamelen voor onderzoek naar lymfklierkanker. Een mooie gedachte.

Om dat makkelijk te maken kan hieronder een persoonlijke pagina worden aangemaakt waarop familie, vrienden, collega’s en relaties hun bijdrage aan Lymph&Co kunnen doneren. 

Maak hier een persoonlijke donatie-pagina voor een overleden dierbare.

Nalaten testament

Regel het vandaag nog bij de notaris 

Je kunt in je testament precies aangeven hoe je het wilt regelen. Zo kun je kiezen voor een legaat of Lymph&Co opnemen als een van de erfgenamen.  Een legaat is bijvoorbeeld het toewijzen van een vast bedrag, een aandelenportefeuille of een huis.  

Of je kunt Lymph&Co opnemen als erfgenaam, waarbij een vast percentage van de nalatenschap aan Lymph&co wordt toebedeeld. Hoe je het ook wilt regelen, je regelt het bij de notaris. Die wil dan het volgende weten: 

Stichting Lymph&Co, gevestigd te Amsterdam
Muiderstraat 1, 1011 PZ  Amsterdam 
Kamer van koophandel: KVK 66226821

Heb je specifieke vragen of wil je persoonlijk contact? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen dan contact met je op.