Vacature Fondsenwerver Particulieren/Community Manager

 

Wil jij net als Stichting Lymph&Co lymfeklierkanker een halt toeroepen?
Ben jij ambitieus en doe je niets liever dan mensen motiveren en coachen?
Ben jij een ras-fondsenwerver, word je blij van community management en weet je alles van de kracht van Social Media?
Dan ben jij misschien onze

            Fondsenwerver Particulieren / Community Manager

Voor 16 uur per week, flexibel in te zetten

Belangrijkste doel van deze functie is werving/acquisitie, ondersteuning, begeleiding en coaching van particulieren binnen het donatie- dan wel actieproces met als doel optimalisatie van de resultaten en altijd met onze “Filosofie Fondsenwerving” als uitgangspunt.

Over Lymph&Co
Lymph&Co is een initiatief van Bernhard van Oranje en heeft als doel financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de aard en behandeling van lymfeklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker.
Lymph&Co belooft dat 100 % van alle donaties wordt gebruikt voor de financiering van onderzoek naar lymfeklierkanker.

Filosofie Fondsenwerving Lymph&Co
Onze belangrijkste belofte is dat 100 % van elke donatie door Lymph&Co wordt gebruikt om onderzoek naar lymfeklierkanker te financieren.

Onze belangrijkste USP is onze persoonlijke aanpak. Wij weten precies wat er speelt, kennen (bijna) alle grotere of periodieke donateurs, actiestarters  en hun verhalen persoonlijk, weten wat hen drijft om zich in te zetten voor Lymph&Co. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in hen en hun motieven. Wij gaan ervan uit dat de samenwerkingen met Major Fondsenwervende Derden en leads voor periodieke schenkingen en nalatenschappen door deze aanpak ook sneller op ons pad komen.

Onze benadering is warm en persoonlijk doch zakelijk, betrokken en dankbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat onze filosofie leidt tot een brede basis van loyale, betrokken actiestarters en donateurs en tevens bijdraagt aan een grotere naamsbekendheid van Lymph&Co.

Ambities
Lymph&Co groeit en heeft ambitieuze doelstellingen. Het streven is om in 2025 twee tot twee-en-een-half miljoen euro per jaar aan donaties te genereren. Om deze groei te realiseren heeft Lymph&Co voor de komende jaren vijf speerpunten benoemd:

  1. Verstevigen en uitbouwen van resultaat van het eigen evenement
    De Hollandse 100
  2. Het ontwikkelen van een nieuw eigen evenement voor een andere doelgroep dan De Hollandse 100
  3. Particuliere fondsenwerving inclusief acties door particulieren
  4. Uitbouwen Major Fondsenwerving en derden netwerk
  5. Vergroten van de naamsbekendheid van Lymph&Co

Om ons derde speerpunt, particuliere Fondsenwerving te realiseren in nauwe samenhang met de speerpunten 1, 2 en 4 zijn wij op zoek naar een Fondsenwerver Particulieren/community manager met als kerneigenschappen

Enthousiast –  betrokken  – zelfstandig –  ambitieus

Met kennis van SalesForce CRM en Pardot en Kentaa actieplatforms
Ca. 2 dagen per week, flexibel in te zetten. Uitbreiding uren op termijn mogelijk.

Wat breng je mee?
Hbo werk- en/of denkniveau liefst richting Commerciële Economie of Marketing/communicatie. Je hebt kennis, affiniteit en liefst ook ervaring met fondsenwerving en community management binnen de goede doelen branche.  Je kunt je helemaal vinden in onze Filosofie Fondsenwerving. Je bent een kei in het ontwikkelen en inrichten van customer journeys gericht op de diverse doelgroepen. Je denkt graag  strategisch of tactisch mee maar wordt ook erg blij van persoonlijk contact met donateurs en het uitvoeren van hands-on taken.

Je hebt een proactieve instelling en bent vanzelfsprekend flexibel inzetbaar. Zo nu en dan in het weekend of ’s avonds werken vind je prima.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige functie binnen een kleine, dynamische NGO met volop kansen op ontwikkeling en ontplooiing. 
Een invloedrijk en uniek nieuw netwerk
Een flexibele werkplek op een mooie locatie in Amsterdam
Een marktconforme beloning
En vooral: het prettige gevoel dat je jouw kennis en ervaring inzet voor een geweldig goed doel!

Geïnteresseerd?
Stuur onze directeur Marie-José Helle dan een mail (m.helle@lymph-co.com) waarin je vertelt waarom we juist jou moeten hebben. Je kunt haar ook mailen met eventuele vragen.

Een CV bijvoegen mag uiteraard maar een link naar een goed bijgewerkt LinkedIn-profiel is ook prima.

Reageer liefst zo snel mogelijk. De procedure sluit uiterlijk op 1 juni 2021 maar mochten we eerder goede sollicitanten hebben dan gaan we daar alvast mee aan de slag.

Stichting Lymph&Co
Muiderstraat 1, Amsterdam

www.lymph-co.com
info@lymph-co.com

Vacature in PDF: 2021:05 Vacature Particuliere Fondsenwerver