Neem Lymph&Co op in uw testament of doneer ter nagedachtenis aan.....

Ter nagedachtenis aan.......

Steeds vaker laten mensen geld na aan Lymph&co of zamelen geld in bij, tijdens  of na het afscheid ter herinnering aan de overleden persoon. 

Ter nagedachtenis aan de overleden dierbare wordt dan bijvoorbeeld een collecte gehouden voor onderzoek naar lymfklierkanker bij o.a. crematies en begrafenissen. Een persoonlijke pagina aanmaken waarop familie, vrienden, collega's en relaties kunnen doneren maakt dat heel eenvoudig. 

Een pagina voor een overleden dierbare maar je HIER


100 % van elke donatie wordt gebruikt om onderzoek naar lymfklierkanker te financieren.

Nalaten aan Lymph&Co

Eén op de 50 mensen krijgt in zijn of haar leven helaas lymfklierkanker. Daarmee is het de 5e kankersoort bij volwassenen en de 3e kankersoort bij kinderen en jong-volwassenen. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte. Er is nog te weinig aandacht voor lymfklierkanker en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden. Lymph&co heeft zich als doel gesteld lymfklierkanker de wereld uit te helpen door het financieren van (fundamenteel) onderzoek. 

Door Lymph&Co op te nemen in uw testament stelt u ons, ook na uw overlijden in staat ons belangrijke werk voort te zetten.

Geen successierechten

Goed om te weten is dat, wanneer u nalaat aan Lymph&Co, wij geen successierechten hoeven te  betalen aan de belastingdienst. Erkende goede doelen als Stichting Lymph&Co zijn hier namelijk volledig van vrijgesteld over inkomsten uit nalatenschappen. Zo kunnen wij uw postume gift voor 100 % gebruiken voor de financiering van belangrijk onderzoek.

U regelt het bij de notaris 

U kunt in uw testament precies aangeven hoe u het hebben wilt. Zo kunt u kiezen voor een legaat of  Lymph&Co opnemen als erfgenaam.  Een legaat is bijvoorbeeld een vast bedrag, een aandelenportefeuille of een huis.  
U kunt  Lymph&Co ook opnemen als erfgenaam, waarbij u een vast percentage van uw nalatenschap aan Lymph&co toebedeelt. 

Beide mogelijkheden regelt u bij uw notaris. 

Uw notaris wil dan waarschijnlijk het volgende weten: 
Stichting Lymph&Co, gevestigd te Amsterdam
Muiderstraat 1, 1011 PZ  Amsterdam 
Kamer van koophandel: KVK 66226821