Mariska Boshoven lanceert indrukwekkend boek

‘Ik ben aangesloten op de ctg (…) We horen het hartje kloppen. Het klinkt prachtig en klopt rustig. Maar míjn hart niet. Ik ben net onder het mes geweest, krijg een kindje en heb misschien kanker. Het enige wat ik wil, is dat het allemaal goed komt en we weer kunnen genieten.’

Mariska Boshoven lanceert vandaag haar indrukwekkende boek; ‘Bij jou weet je het maar nooit’. Mariska is 34 weken zwanger als zij hoort dat ze kanker heeft. Niets is wat het lijkt in haar behandeltraject en artsen staan vaak voor raadsels. Deze oncologische achtbaan resulteert in een eerlijk en open geschreven dagboek over wat kanker doet met een jong gezin.

Mariska: ‘ik weet inmiddels dat mijn kern erg in orde is, daar zit alle kracht, humor en liefde die ik nodig heb om de toekomst tegemoet te gaan. Dat besef neem ik als belangrijkste en misschien wel enige houvast mee voor de toekomst.’

Mariska gaat een deel van de opbrengst doneren aan Lymph&Co en daar zijn we natuurlijk super blij mee! Vanaf vandaag kun je haar boek bestellen via www.mariskaboshoven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *