Hoogste tijd om iets terug te doen (UPDATE Juli 2017)

Dit is de actie van Kleetjes Uit Amsterdam
van totaal € 2.500 (30%)

Welkom op deze pagina. Ik ben Bas, 46 jaar oud, getrouwd met Fenna en samen drie heerlijke kinderen van 6, 8 en 11 jaar oud en wij wonen in Amsterdam-Zuid. In december kwam het nieuws dat ik lymfklierkanker heb.

Door mutatie in het DNA zijn de kansen op genezing bij mij nog steeds klein maar ondanks dat blijven wij hoop houden. Door het ontwerpen van logo's en het organiseren van een feest (onder de naam ClubRood www.clubrood.com) probeer ik wat gelden binnen te halen voor Lymph&Co een stichting die zich specifiek richt op onderzoek naar deze vorm van kanker.

Om dat ik zelf meedoe aan een onderzoek ben ik gaan begrijpen hoe belangrijk het is dat hier fondsen voor zijn. Ontwikkelingen en vernieuwende medicatie zijn duur, ze zorgen er voor dat toekomstige patiënten een beter afgestemde behandeling kunnen ondergaan met minder bijwerkingen. In de hoop dat chemotherapie in de toekomst steeds minder nodig is in effectief de ziekte te lijf te gaan.

(Update juli 2017)

Helaas heeft het in mijn geval niet mogen baten. Na de eerste behandeling RCHOP aangevuld met HOVON 130NL onderzoek is de tumor niet helamaal weg en eigen alweer zo sterk en agressief gegroeid. Dat 2e lijn behandeling 4 chemo's en stamceltransceltransplantatie hele slechte prognose heeft. Bij het niet behandelen is de levensverwachten weken tot enkele maanden.

Daarom besluit genomen om dit traject niet door te zetten zodat de extra ziekte/lijdensweg voor kinderen blijven bespaard. Ik zal binnenkort overgaan tot euthanasie.

Ik wil jullie alleen bedanken voor de giften en zal de pagina binnenkort afsluiten. Het feest in september zal ik niet meer redden.

X Bas

Bekijk alle donateurs
€ 50 08-08-2017 | 15:15 Lieve Bas, Ik hoorde gisteren van jouw ziek zijn. Heel heftig om te horen. Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe en uiteraard ook voor je vrouw, kinderen en overige naasten. Een donatie voor dit mooie doel! Fijn je gekend te hebben, Bas. Lieve groetjes, Ilona de Jager
€ 25 27-07-2017 | 07:42
€ 25 24-07-2017 | 21:51
€ 15 17-07-2017 | 19:28
€ 25 17-07-2017 | 07:38 De strijd gaat door en zal altijd door blijven gaan.
Bekijk alle

UPDATE mei:

04-05-2017 | 14:06 Het feest, voor nu in de planning voor september, begint al wat meer zijn vorm te krijgen. Na druk nadenkend over het thema en de invulling zijn er meerdere vrienden die hebben toegezegd een rol te willen vervullen waaronder, Anja, Ed, Menno en WLM. Ook de voorbereidingen om het gesprek aan te gaan met de locatie eigenaar (ergens in binnenstad van Amsterdam) zijn in volle gang.
Lees meer